SAMSUN'DA BUNALIMA GİREN ŞAHIS İNTİHARA KALKIŞTI 
30 Haziran 2021 Çarşamba

Samsun'da borçlusuna kızıp sokak ortasında boynuna falçata dayayarak intihara kakışan şahıs ikna olmayınca polisin müdahalesiyle intihardan vazgeçirildi.

Samsun'un İlkadım ilçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde nakliyatçılık yapan İ.T., evinin yakında ikamet eden S.T.'ye nakliyat işi yapıp parasının bir kısmını alamadığını iddia ederek sokak ortasında falçatayı kendi boynuna dayayarak intihara kalkıştı.


Olay yerine gelen polis ekipleri  bunalıma giren İ.T.'yi sokak ortasında ikna etmek için uzun süre uğraştı. Bir türlü ikna olmayan İ.T.'ye müdahale eden polis ekipleri taşkınlığını sürdüren şahsı biber gazı da sıkarak etkisiz hale getirip kelepçe taktı.



Polis aracına götürülen İ.T. daha önceden ayağının kırık olduğunu ileri sürerek, "Ayağım kırık" diye bağırdı ve borçlusu S.T.'ye hitaben tehditlerde bulundu. Polis aracına bindirilen İ.T., İlyasköy Polis Merkezine götürüldü.

ARŞİV