İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından Unkapanı'nda yapılan Yeni Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi Temel Atma Töreni büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Samsun’un yeni yaşam merkezi olarak görülen Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düğmeye basıldı.
Yılsonuna kadar yapımının tamamlanması düşünülen ve tamamlandığında Samsun’un yeni kültür ve yaşam merkezi olacağı söylenen dev proje için düzenlenen Temel Atma Töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Törene Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Kamu Kurum ve Kurulaşları ile STK Temsilcileri ve sayıda vatandaş katıldı.